Ongelofelijk maar waar, het einde van het jaar is alweer in zicht. Een beladen jaar vind ik, waarin we behoorlijk flexibel moesten zijn en ons steeds weer aan moeten passen aan veranderende situaties en leefregels. Ondanks al die perikelen is het jaar voorbij gevlogen, of misschien juist wel daarom! Het wordt dus tijd om na te denken over het komende jaar en nieuwe cursusdata te plannen.

De nieuwe data staan vanaf nu online op de website. Je vindt ze op de nieuwspagina in de zijbalk en bovenaan de pagina met cursusinformatie. Ook zijn ze te vinden in de Facebook pagina Pedicure Opleidingen by Cindy in de Evenementen.

We blijven doorgaan met lesgeven in kleine groepjes, zodat de persoonlijke aandacht gegarandeerd is en we veilig kunnen werken met het oog op de Corona situatie. Om zoveel mogelijk collega’s de kans te geven een plaatsje te vinden, hebben we extra veel data ingepland op 2 verschillende locaties, in Ommen en in Deventer.

Er is een datum toegevoegd voor een Arkada training voor maximaal 4 personen in Ommen in april. Daarnaast kun je die in overleg met mij inplannen wanneer het jezelf goed uitkomt en op locatie van je keuze. Dat kan in Ommen zijn, in Enschede voor een privé les of in je eigen praktijk. Mail me gerust voor meer informatie en om te overleggen.

Naast nieuwe data, heb ik ook een nieuwe cursusdag toegevoegd. Op verzoek van veel collega’s houden we een Fresh-Up dag voor UniBrace. Er zijn collega’s die toch nog met vragen zitten, of die wat moeite hebben om de techniek meester te worden. Heb jij vragen, of wil je graag nog een keer zien hoe het ook weer in zijn werk gaat en onder begeleiding oefenen? Dat kan op 28 januari in Ommen. Meld je snel aan, want vol=vol. Is deze dag een succes en is er meer vraag naar, dan kunnen we nieuwe data plannen.

Ik hoop dat er voor ieder wat wils bij is en ik jullie het komende jaar ook weer kennis mag laten maken met Arkada en UniBrace. Graag tot ziens bij een van de lessen!

Don`t copy text!