De lockdown is opgeheven voor de contact beroepen en we mogen weer aan het werk. Dat betekent dat ook de praktijklessen weer kunnen starten. Wat fijn! Lekker aan het werk en weer mijn trainingen geven. Inmiddels is ook de accreditatie voor alle 3 trainingen voor elkaar. In de loop van dit jaar volgt dan nog de nieuwe cursus Arkada 2, die helemaal in het teken van de ingegroeide nagel zal staan.

Arkada Methode 1, 12 punten in domein Voetzorg – overige voetzorg

Arkada Fresh-UP , 5 punten in domein Voetzorg – overige voetzorg

Workshop UniBrace, 6 punten in domein Voetzorg – overige voetzorg

PE-Online

In het nieuwe register PE-Online zien jullie geplande data voor de workshop UniBrace en voor Arkada Fresh-Up door het hele jaar. Voor de Arkada methode is het wat lastiger om een planning vooruit te maken. Daarom staat in PE-Online op iedere 1e dag van de maand, fictief, een cursus gepland, puur om ze zichtbaar te houden. Echt plannen doen we dan in overleg met elkaar!

Cursus Arkada Methode

Om de training Arkada methode te volgen, zijn namelijk modellen nodig, meerdere zelfs, afhankelijk of je groepsles kiest of privéles. Ook is het noodzakelijk dat de modellen de behandeling voorbereiden door te druppelen met een speciaal product. Daarom is instroom op heel korte termijn bij een geplande cursus ook niet mogelijk. Je moet er rekening mee houden dat je maximaal tot een week of 4 voor de cursus nog kunt aanmelden.

Natuurlijk heb ik ook niet op iedere hoek een leslocatie ter beschikking. Het is gebruikelijk, dat ik door een collega mp, of een klein groepje collega’s wordt uitgenodigd om bij hen in de praktijk de cursus te geven. Uiteraard kan ik wel helpen om eventueel een groepje bij elkaar te krijgen, als je belangstelling hebt en graag in een groepje les wilt hebben. Maar het begint dus met een uitnodiging van iemand….. Privéles is zoals gezegd ook mogelijk tegen een ander tarief. Het grote voordeel is dat je alle aandacht voor jezelf hebt en ongeveer 5 behandelingen zelf uit zult voeren onder mijn begeleiding. Een groepsles bestaat uit maximaal 3 personen. Je behandeld dan 2 modellen zelf onder mijn begeleiding.

Kortom, heb je belangstelling voor de Arkada cursus? Lees de cursusinformatie op deze website door en neem contact met mij op. Samen kunnen we een cursus plannen op een locatie van je eigen keuze of bij mij in Enschede of in Ommen. De accreditatie punten komen dan vanzelf in orde!

Ik hoop jullie snel te zien bij een van de cursussen!

Don`t copy text!