Er wordt me regelmatig door collega’s gevraagd of ze nog eens bij een cursus mee kunnen kijken. Veel van de gecertificeerde collega’s blijken zich soms wat onzeker te voelen met de techniek, nog vragen te hebben of gewoon graag nog een keer begeleiding bij een behandeling te willen hebben.

Nu kan ik natuurlijk niet bij iedereen op bezoek komen, maar daar heb ik iets op bedacht.

Ik ga een paar keer per jaar een Fresh-Up Arkada workshop organiseren. Speciaal voor die al gecertificeerde collega, die wat extra feedback wil. Die ook graag op de hoogte wil zijn van nieuwe inzichten, of iets veranderde werkwijzen.

De eerste Fresh-Up dag zal zijn op 2-10-2020 in Ommen. Er is plaats voor maximaal 4 personen.

De invulling van de cursusdag kan interactief zijn en dus deels door jullie zelf te bepalen. We behandelen in ieder geval eerst nog een keer de theoretische werkwijze. We kunnen bijvoorbeeld een casus bespreken die jullie meebrengen. Er kunnen vragen worden beantwoord, ik kan een demonstratiebehandeling geven en we kunnen onder mijn begeleiding behandelingen uitvoeren op door jullie mee gebrachte modellen.

Lijkt dit je iets? Schrijf je dan in, via het inschrijfformulier op deze site. Meer informatie en de kosten vindt je onder het kopje “cursussen”bovenaan de pagina.

Ik ben benieuwd waar jullie tegenaan lopen en hoe jullie deze dag zullen ervaren. Graag tot 2 oktober!

Don`t copy text!