Het was én is voor iedereen een heel vreemde, onzekere periode. Hopelijk gaat de gefaseerde versoepeling van de maatregelen goed en kunnen we langzaam een zo normaal mogelijk ritme weer gaan oppakken. Iedereen in ons voetenwereldje is druk om alle cliënten zo snel mogelijk aan de beurt te laten komen. Zodat alle “achterstallig” onderhoud weer wordt ingehaald.

Vanaf 15 juni kunnen de workshop UniBrace en de Arkada cursus weer gegeven worden!

Had je je ingeschreven voor een cursus die is geannuleerd in de Corona periode? Dan neem ik binnenkort contact met je op met een nieuw datum voorstel. Ook ga ik nieuwe cursusdata plannen. Dus heb je belangstelling? Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

De cursussen kunnen weer gestart worden, maar natuurlijk moeten we rekening houden met de geldende corona maatregelen. Omdat ik altijd in een privé setting of in kleine groepjes werk, is dat vrij makkelijk te realiseren. Tijdens het theoriedeel is het prima mogelijk voldoende afstand van elkaar te houden en bij de praktijk oefening kunnen we met behulp van de nodige desinfectiemiddelen, mondkapjes en faceshields, goed werken, net als we in onze praktijken nu ook doen. Voor de Arkada cursus geldt een maximum van 4 cursisten en voor de workshop UniBrace maximaal 6. Uiteraard nemen we de beschikbare ruimte bij een leslokatie daarbij in overweging en passen het aantal eventueel naar beneden aan.

Ik hoop jullie snel te zien bij een van mijn trainingen. Wil je informatie? Kijk op de site of mail naar info@pobyc.nl

Don`t copy text!