Gespecialiseerd in trainingen in de Arkada Methode en UniBrace

TECHNIEKEN VOOR DE BEHANDELING VAN INGROEIENDE NAGELS

-PObyC-

gespecialiseerd in trainingen Arkada’s Methode en UniBrace

Pedicure Opleidingen by Cindy, of kort PObyC, is een free lance opleider voor  trainingen in Arkada’s Methode en het UniBrace systeem in Nederland.

Bij mij kun je de cursus Arkada 1e graad volgen. In kleine groepjes of als privéles. Ook bied ik je de officiële UniBrace workshop.

De Arkada cursus is te volgen voor medisch pedicures, Pac, MVV, podologen, podotherapeuten en artsen.

UniBrace is ook toegankelijk voor basis pedicures.

Accreditatie

Zowel Arkada 1, Arkada Fresh-Up, als UniBrace zijn door het KRP van ProCert geaccrediteerd in het domein Voetzorg – overige voetzorg.

De prijzen zijn inclusief lunch, Nederlands naslagwerk en officieel Podoland certificaat.

PObyC is geregistreerd als erkend instructeur bij Stichting Arkada Nederland.

 

Arkada's Methode 1

de basis 

Met de Arkada Methode is het mogelijk binnen een uur de vorm van een ingroeiende nagel te flink te veranderen. Een revolutie voor ingroeiende nagels!

 

LEES MEER

 

 

Arkada Fresh-Up

de puntjes op de i 

Speciaal voor al gecertificeerde specialisten die graag nog een keer wat ondersteuning krijgen. Een dag waarin we de nieuwste tips en truuks met je delen. Maar waar ook ruimte is voor jouw vragen en dingen waar je tegenaan loopt.

 

LEES MEER

 

UniBrace

de “alles-kunner” nagelbeugel….

UniBrace is een nagel beugel systeem met oneindige mogelijkheden. Het verandert de vorm van uw ingroeiende nagels op een zachte meer geleidelijke manier! 

LEES MEER

 

Arkada 2

Alles over het toepassen van de Arkada techniek voor de ingegroeide nagel!.

Binnenkort wordt de nieuwe module Arkada 2 aangeboden. Deze module wordt ontwikkeld op basis van de afspraken met branche organisatie ProVoet. In deze module leer je de Arkada techniek op verantwoorde wijze inzetten bij de unguis incarnatus, ofwel de ingegroeide nagel.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

 

Wie ben ik

Mijn naam is Cindy Oosterkamp-Scheffer.

Ik ben medisch pedicure met een specialisatie in ingroeiende en ingegroeide nagels. Ik heb een drukke praktijk bij ons huis in Enschede. Kijk ook maar eens op www.pedicuresaloncindy.nl

Ook ben ik vakdocente bij een Provoet erkend opleidingsinstituut in Arnhem. Daarnaast geef ik, in eigen beheer onder de naam -PObyC-, in in het hele land, cursussen in 2 verschillende technieken om ingroeiende nagels te behandelen. De Arkada Methode en het UniBrace systeem. Deze technieken, afkomstig uit het buitenland, zijn zeer innovatief en geven geweldige resultaten. Ik ontwikkel ook de Nederlandse lesmaterialen, powerpoints en hand outs en de nieuwe specialisatie Arkada 2, voor ingegroeide nagels (unguis incarnatus)

Naast dit alles ben ik samen met mijn collega oprichter van Stichting Arkada Nederland. Deze stichting heeft als doel de 2 technieken Arkada en UniBrace te promoten en meer bekendheid te geven onder het publiek, onze collega’s en huisartsen en podotherapeuten. Ook is de stichting het kwaliteitskeurmerk voor de Arkada Methode specialisten. Met je lidmaatschap van de stichting, krijg je recht op accreditatie en de erkenning van Provoet en Stipezo!

Je kunt me vinden op social media als Facebook, Instagram en Linkedin. De links vind je bovenaan de site.

Met vriendelijke groeten,
Cindy

Ik heb bij Cindy Oosterkamp-Scheffer van Pedicure Salon Cindy de cursus Arkada techniek gevolgd. Ik kan het andere pedicures aanbevelen. Ik vind het een erg interessante techniek die voor probleemnagels een goede oplossing kan zijn. Cindy heeft het erg duidelijk en met veel passie en enthousiasme uitgelegd. Mede door Cindy heb ik er vertrouwen in om deze vaardigheden, die zij me heeft aangeleerd, al gauw toe kan passen bij mensen die bij Bulters Pedicure in Bemmel komen. Nogmaals Cindy bedankt voor de leerzame dagen.

Bianca Bulters-van Beijnum

medisch pedicure, Bulters Pedicure, Bemmel

Op 25 en 26 mei 2019 heb ik mijn opleiding Arkada specialist genoten bij Cindy Oosterkamp-Scheffer in Enschede. Gedurende deze 2 dagen heeft Cindy mij op zeer professionele en uitgebreide wijze de Arkada techniek aangeleerd. Ik ben zeer hartelijk ontvangen en Cindy is een top instructrice. Alles was tot in de puntjes geregeld inclusief heerlijke lunch. Cindy had zelfs modellen voorzien om de opleiding in praktijk om te zetten. Ik beklaag mij de verre verplaatsing van 250 km vanuit Belgie zeker niet en ben zeer vereerd nu ook deze techniek in Belgie te kunnen toepassen. Ook heb ik 2 dagen genoten van de typische Nederlandse gastvrijheid. Een super opleiding en een aanrader voor iedereen !

Peggy van den Bergh

Shanto Medisch Pedicure, Broechem (BE)

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de trainingen? Wil je meer weten? Of misschien heb je een groothandel of school in het vakgebied, die geïnteresseerd is om eens een lezing te organiseren? Dat kan, neem even contact met me op via telefoon of e-mail. Dan beantwoord ik graag alle vragen.

Don`t copy text!