Selecteer een pagina

j…

Mijn naam is Cindy Oosterkamp

Ik ben medisch pedicure, 1e en 2e graads gecertificeerd Arkada specialist en gecertificeerd Arkada en UniBrace instructeur.  Voor het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem ben ik docente voor de medisch pedicure module “Speciale technieken”. Regelmatig geef ik lezingen, demonstraties, workshops en trainingen over Arkada en Unibrace. 

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd pedicure en ik heb een fijne praktijk bij ons huis in Enschede.Ik heb een passie voor ons mooie vak en vind het daarom erg leuk mijn kennis over te brengen op anderen. Het is voor mij een andere manier om met mijn vak bezig te zijn. Mijn lessen geef ik op een informele en rustige manier. Ik streef naar een duidelijke uitleg met veel foto’s en voorbeelden, hierbij komt mijn ruime praktijk ervaring goed van pas.Je kunt me inhuren als groepje pedicures om een training te volgen, maar ook voor een lezing of demonstratie. Ook een opleidingsinstituut in onze branche kan mij inhuren. Ik sta open voor het verzorgen van andere trainingen dan die ik reeds heb genoemd. In overleg is veel mogelijk.

Ik heb bij Cindy Oosterkamp-Scheffer van Pedicure Salon Cindy de cursus Arkada techniek gevolgd. Ik kan het andere pedicures aanbevelen. Ik vind het een erg interessante techniek die voor probleemnagels een goede oplossing kan zijn. Cindy heeft het erg duidelijk en met veel passie en enthousiasme uitgelegd. Mede door Cindy heb ik er vertrouwen in om deze vaardigheden, die zij me heeft aangeleerd, al gauw toe kan passen bij mensen die bij Bulters Pedicure in Bemmel komen. Nogmaals Cindy bedankt voor de leerzame dagen.

Bianca Bulter

Medisch pedicure , Bulters Pedicure, Bemmel

Op 25 en 26 mei 2019 heb ik mijn opleiding Arkada specialist genoten bij Cindy Oosterkamp-Scheffer in Enschede. Gedurende deze 2 dagen heeft Cindy mij op zeer professionele en uitgebreide wijze de Arkada techniek aangeleerd. Ik ben zeer hartelijk ontvangen en Cindy is een top instructrice. Alles was tot in de puntjes geregeld inclusief heerlijke lunch. Cindy had zelfs modellen voorzien om de opleiding in praktijk om te zetten. Ik beklaag mij de verre verplaatsing van 250 km vanuit Belgie zeker niet en ben zeer vereerd nu ook deze techniek in Belgie te kunnen toepassen. Ook heb ik 2 dagen genoten van de typische Nederlandse gastvrijheid. Een super opleiding en een aanrader voor iedereen !

Peggy van den Bergh

Shanto medisch pedicure Broechem (BE)